Scenteknik

Ljud

Våra ljudsystem avser allt från trubaduranläggning till PA-ljud för shower och övriga inomhusproduktioner för en liten till stor publik. Våra större system är anpassade för festivaler och andra utomhusarrangemang för en större publik.

Oavsett om det avser enklare talanläggningar till större konserter har vi skräddarsydda lösningar för alla tillfällen. Vi jobbar alltid flexibelt för att du som arrangör får bästa möjliga lösning för ändamålet, oavsett storlek på produktionen.

Vi jobbar enbart med fullgod teknik som: 
  • Midas Pro digitala mixerbord
  • Trådlösa Shure mikrofonsystem
  • Sennheiser in-ear system
  • Samt allehanda mikrofoner m.m.

Ljus

Vi har snygga ljuspaket för alla typer av ändamål. Vår ljusutrusning täcker stora som små ljusshower. Allt från att arrangera ljusshower till våra scener till dekorativa ljussättningar av olika inomhusmiljöer.

För utomhus har vi även IP-klassade ljusarmaturer för ex. husfasader och liknande.

Till våra ljuspaket har vi även displaylösningar med LED-skärmar för att förhöja upplevelsen.

Vårt ljusbord hanterar både programmerade ljussekvenser samtidigt som vi kan visa rörlig media till våra LED-displayer.

LED

Nu erbjuder vi även uthyrning av LED-displayer till alla olika typer av arrangemang. De skärmar vi har håller premiumklass för företagsevent, evenemang, mässor och mycket mer.

Förutom vårt mediasystem finns det även möjlighet att kunna ansluta dator för skärmduplicering, t.ex för visning av presentationer, film, powerpoint, m.m.

Vi har även tillgång till drönare, professionell videoutrustning samt mediaväxlingsbord kopplat till vårt mediasystem som även visas direkt på LED-skärmarna.

Våra skärmar går även att kombinera med alla våra scener.

Scener

Stora scenen

En klassisk scen med frontkeps framtill samt banderoller på varsin sida. Bakom de sk pa-slöjorna på respektive sida är högtalarna samt scenbelysning uppflygna i alutross väl skyddat mot regn under takduken.

Scenöppningen är 8-10 meter bred samt består av en effektiv scenyta på 48 kvm. Önskas Backstage finns detta tillgängligt.

Loadbay ingår som placeras på passande ställe samt tillgång till bred trappa finns tillgänglig.

Inomhusscen i festivaltält

Här syns vår inomhusscen med alutross samt ljussättning av hela festivaltältet. I det här fallet är just denna produktionslösning väldigt dekorerad både på scen som tält.

I sådana fall sker detta i samarbete med tältleverantören tillsammans med oss

Tältscenen

En klassisk tältscen med frontkeps framtill samt banderoller på varsin sida. Bakom de sk pa-slöjorna på respektive sida är högtalarna samt scenbelysning uppflygna i alutross väl skyddat mot regn under takduken.

Scenöppning är 8 meter samt består av en effektiv scenyta 6×8 meter.

Loadbay ingår som placeras på passande ställe samt tillgång till bred trappa finns tillgänglig.

Invigningstält med trallgolv

Bilderna är från invigningen med kungen av Solander Science Biodieselanläggning i Piteå.

Här ombesörjde vi en tältlösning med sidofönster framtill, trallgolv samt en talarstol inklädd med en röd matta.

Högtalarna är i detta fallet uppflygna i vevstativ bredvid scenen på respektive sida samt mikrofon i talarstol samt trådlös mikrofon för presentation.

Vi har även goda lösningar för invigningar utan tält.

Segelduksscen

Denna scen är 6 meter bred samt 4 meter djup och är väldigt enkel att sätta upp. Takduken är dryga 8 meter bred samt 6 meter djup så att segeltaket går utanför podiegolvet runt om.

Denna scen är också väldigt prisvärd.