Våra ljudsystem avser allt från trubaduranläggning till PA-ljud för shower och övriga inomhusproduktioner för en liten till stor publik. Våra större system är anpassade för festivaler och andra utomhusarrangemang för en större publik.

ljudstora-min

Stora JBL-systemet

Vårt stora JBL högtalarsystem som drivs med I-Tech HD processorstyrda slutsteg.

ljudmellan-min

Mellan VRX-systemet

Vårt näst största JBL VRX högtalarsystem som drivs med I-Tech HD processorstyrda slutsteg.

soundcraftmh340-1

Soundcraft MH3-40 med tillhörande effektrack

Denna mixplats är idag ersatt med ett MIDAS Pro 01 digitalmixerbord med tillhörande stagebox 48CH 16Ret. Ny bild kommer.

padmixer

Allen & Heat QU-16

Vi har en Allen Heat QU-16 digitalmixer som vi även kan styra med en I-Pad. Om man vill så kan man Stå i realtid ute bland publiken på lämplig plats och mixa utljudet. Självklart har vi åtkomst till monitorsystem också. Vid monitorcheck så kollar vi av rundgångsfrekvenser via mätmick i I-Pad och eliminerar dessa direkt i mixern för respektive monitor. Fantastiskt smidigt.

tradlosamickar

Trådlöst

Vi använder SHURE UHF-R system vilket är Shure’s flaggskepp. Till detta har vi handhållna mikrofoner med Shure’s Beta58-kapslar.

Vi har även Shure QLX-D. Dessa har mycket god ljudkvalité med äkta true diversity med Beta58-kapslar.

Utöver handhållna mikrofoner har vi även bodypacks med Shures Headsetmikrofoner men även DPA-mikrofoner om så önskas.

Vi har ljus som täcker stora som små ljusshower tillsammans med våra scener. Till detta har vi även displaylösningar med LED-skärmar för att förgylla upplevelsen. Allt från en av Sveriges största skytracker till anpassade ljuslösningar.

ljusoeld-1

Scenljus

Våran ljusutrustning är anpassade för respektive scenlösningar. Dessa täcker stora som små ljusshower tillsammans med våra scener.

Vårat ljusbord hanterar både programmerade ljussekvenser samtidigt som vi kan visa rörlig media till LED-displayer. Man placerar ut ljusutrustning på den fiktiva scenen på skärmen så kan man i lugn och ro programmera färdiga ljussättningar samt provköra dessa fiktivt i datorn före show.

ljus502-min

Klubbljus

Vi använder Columbus scanners med 575-HMI urladdningslampor. Dessa har mycket stora linser och helt grymma på att skjuta ljus. Fasta samt roterande gobos, färgväxling, strobo focus m.m.

Vi har även mindre scanners med urladdningslampor. Gobos och färgväxlare m.m. Musik alt. DMX styrda.

Vi har även fire-discs, ljuspyramid kanoner, Waterfalls ljuseffekter m.m. som vi använder i festivaltält och klubbar/disco m.m.

DSC_0262-2

Ljussättning festivaltält

Här syns bilder från ett väldigt påkostat festivaltältsarrangemang. En stor scen mot tältgavel med alutrossinramning och en väldigt utsmyckad scenyta med en snygg ljussättning.

Vidare så är hela tältet dukat för 250 gäster och ljussättningen till själva ”tältlokalen” var utformat och anpassat på ett mycket bra sätt med fin balans mot scen.

skytracker2

Skytracker

Detta är garanterat en av Sveriges största Sky-Tracker. Denna införskaffade vi hösten 2011 och skjuter ljus fantastiskt bra.

Perfekt vid invigningar eller speciella arrangemang.

Vi har displaylösningar med LED-skärmar för att förgylla upplevelsen till event. Vi har både dessa till våra scener och de fungerar även att ha fristående.

20171102_210446-min-min

LED-skärmar

Vi har anpassningsbara LED-skärmar som går att bygga utifrån era önskemål.

Med våra 50 stycken moduler finns det massa olika möjligheter att kunna anpassa dessa på olika sätt.

DSC_6326-min-min

LED-skärmar vid utomhusscen

Varje modul (bildskärmsplatta) är 58×58 cm stor. Med våra 50 st moduler motsvarar detta totalt 29 kvm. Här syns ett exempel på en uppsättning av våra displayer för Boppers spelning på en utescen sommaren 2017. Givetvis går det att utforma dessa på andra sätt i samråd med er.

Vi har scener i olika storlekar. Med början från mindre scenplattformar till större scener för upp till 10.000 åskådare.

storascenen-1

Stora scenen

En klassisk scen med frontkeps framtill samt banderoller på varsin sida. Bakom de sk pa-slöjorna på respektive sida är högtalarna samt scenbelysning uppflygna i alutross väl skyddat mot regn under takduken.

Scenöppningen är 8 meter bred samt består av en effektiv scenyta på 48 kvm. Önskas Backstage finns detta tillgängligt.

Loadbay ingår som placeras på passande ställe samt tillgång till bred trappa finns tillgänglig.

oringen1-1

Oringen-scenen

En klassisk tältscen med frontkeps framtill samt banderoller på varsin sida. Bakom de sk pa-slöjorna på respektive sida är högtalarna samt scenbelysning uppflygna i alutross väl skyddat mot regn under takduken.

Scenöppning är 8 meter samt består av en effektiv scenyta 6×8 meter.

Loadbay ingår som placeras på passande ställe samt tillgång till bred trappa finns tillgänglig.

taltscen-1

Festivaltält med scen

Här syns en inomhusscen med alutross samt ljussättning av hela festivaltältet. I det här fallet är just denna produktionslösning väldigt dekorerad både på scen som tält.

I sådana fall sker detta i samarbete med tältleverantören tillsammans med oss.

inomhusscen2-1

Inomhusscen

Här syns ett exempel på en ljussättning tillsammans med våran LED-display. Här går det att göra olika lösningar på uppbyggda ljusshower med rörlig media eller som i det här fallet framhäva uppträdande artister.

Här hjälper vi gärna till med att bygga upp rätt upplevelse för respektive show och förstärka detta på bästa sätt till publiken.

segeld-1

Segelduksscenen

Denna scen är 6 meter bred samt 4 meter djup och är väldigt enkel att sätta upp. Takduken är dryga 8 meter bred samt 6 meter djup så att segeltaket går utanför podiegolvet runt om.

Denna scen är också väldigt prisvärd.

chemrec1-1

Invigningstältet med trallgolv

Bilden är från invigningen med kungen av Solander Science Biodieselanläggning i Piteå.

Här ombesörjde vi en tältlösning med sidofönster framtill, trallgolv samt en talarstol inklädd med en röd matta.

Högtalarna är i detta fallet uppflygna i vevstativ bredvid scenen på respektive sida samt mikrofon i talarstol samt trådlös mikrofon för presentation.

trastock1-1

Trästocksscenen

Här syns en intern scenlösning i ett s.k. cirkustält åt Trästocksfestivalen i Skellefteå.

Samma möjlighet finns även till ställbara ben om 60-90cm.

Här syns både trappa och landgång. Observera mittenstolpen som vi löste på ett smidigt sätt för genomgång rakt igenom podiegolvet.

willys1-1

Mindre tal- & sångscener

I detta fallet syns en mindre scenlösning bestående av 2st podier som bygger en total scen om 2×2 meter. Till detta har vi ställbara ben så att vi kan erbjuda en valfri höjd mellan 60-90cm eller justera vid ojämt underlag. Framtill satte vi en trappa.

Självklart klär vi in scenen med svart moltontyg.

Till detta används en enkel men kraftfull talanläggning med aktiva högtalare.